top of page

Educators

Public·48 Educators

((gratuit!)) Farul Constanța vs FCSB în direct live 21 mai 2023

Înaintea posibilei ”finale” a campionatului, părerile sunt împărţite. Dacă Bănel Nicoliţă, de exemplu, aproape că o vede pe FCSB campioană, Dumitru Dragomir este destul de convins că Farul Constanţa va cuceri titlul. Oricum, o victorie a FCSB la Ovidiu, care ar fi doar a doua înfrângere pentru Farul pe teren propriu în acest campionat, după cea cu CFR, cu 0-3, în primul meci din acest an, doar ar amâna concluzia Superligii pe ultima etapă. Totuşi, chiar şi fără Denis Alibec în teren, liderul Superligii este cotat cu prima şansă la un rezultat pozitiv, iar o remiză nu ar fi deloc un rezultat rău pentru Gică Hagi şi jucătorii săi. Cum arată clasamentul, după opt etape: Farul 47p FCSB 46p CFR Cluj 39p Universitatea Craiova 37p Rapid 35p Sepsi 26p Pronosticul lui MM Stoica Invitat, vineri, în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre partida de la Ovidiu şi şi-a manifestat încrederea deplină că FCSB se va impune.


Prima TV - FCSB - Farul e LIVE pe www.primaplay.ro

Farul - FCSB LIVE TEXT (21:00). Totul despre ”finala” pentru

LIVE SCORE | Farul - FCSB, meciul care poate decide

SPORT.RO - Stiri din sport

LIVE VIDEO | Farul Constanţa - FCSB, duminică, de la ora 21:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport. ro. Partida care ar putea decide noua campioanăDuminică, cel mai aşteptat meci al sezonului, cel care va decide, cel mai probabil, noua campioană a României, va avea loc. De la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport. ro, Farul Constanţa va primi vizita celor de la FCSB. LIVE VIDEO | Farul Constanţa - FCSB, duminică, de la ora 21:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport. ro Echipele de start Vrei să vezi cele mai tari competiții sportive, oriunde ai fi? Ia-ți oferta Orange Love pentru fibră și TV.

[[[CEAS>>>]==]] Farul Constanța vs FCSB în direct online 21

Farul: Aioani - Kiki, Larie, Artean, Borza - Băluţă, Nedelcu, Grameni - Mazilu, L. Munteanu, Mateus Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Boli, Doukoure, Casap, N. Popescu, Vl. Morar, Sali, I. Cojocaru FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, Olaru - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman Rezerve: A. Vlad, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea Toate meciurile disputate în acest sezon al Superligii trebuie uitate de jucătorii celor de la Farul şi FCSB, pentru că tot ce au făcut a fost să îi aducă în punctul în care se află acum.

”Marinarii” îşi pot asigura titlul cu o victorie în penultima etapă a play-off-ului, în timp ce roş-albaştrii ar putea deveni lideri în Superligă pentru prima dată în această stagiune, cu un avans de două puncte, cu doar o rundă rămasă. Cele două echipe au avut parte de un parcurs diamteral opus în acest sezon. Farul a început bine şi a reuşit să se menţină pe primele locuri pe toată perioada actualei ediţii de campionat. Meci de totul sau nimic la Ovidiu În schimb, FCSB s-a aflat multă vreme nu doar în a doua parte a clasamentului, ci în proximitatea zonei retrogradabile, reuşind o revenire spectaculoasă de formă după despărţirea de Nicolae Dică.

[Gratuit!!!] Farul Constanța vs FCSB în direct live 21/05/20

(televiziune in direct) Farul Constanța vs FCSB în direct on

[Sport-] Farul Constanța vs FCSB în direct 2022 21 mai 2023

[GRATUIT@@@] Farul Constanța vs FCSB în direct 21 mai

Farul Constanta vs Fotbal Club FCSB Live - AiScore

[[[STREAMING##]]] Farul Constanța vs FCSB în direct 21/05

  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    Educators

    bottom of page